Få en fremtidssikret løsning til præcise mængdeudtræk og priskalkulation

RIB CostX

RIB CostX er en samlet løsning til mængdeudtræk, priskalkulation og rapportering, der sikrer fejlfrie resultater. Løsningens mange anvendelsesmuligheder er let tilgængelige og nemme at bruge. RIB CostX kan tilpasses til forskellige arbejdsgange og krav, så det passer til forskellige projekter, regioner, roller og brancher.

Hvorfor vælge RIB CostX?

Lav mængdeudtræk ud fra alle almindeligt anvendte tegningsformater og brug dokumenternes indbyggede intelligens, som er indlejret i hvert format.

Gem historikken over designændringer og opdater løbende priskalkulationen når ændringer tilføjes til projektet i realtid.

Opdatér mængdeudtræk og kalkulation baseret på reviderede tegninger. Skab overblik og gennemsigtighed over ændringer ved at gemme alle revisioner.

Se og redigér kalkulationer ud fra en række forskellige grupperinger og lav skræddersyede rapporter, som imødekommer kundens krav.

Features og funktionalitet

3D/BIM-support

3D/BIM-funktionerne giver præcise estimater af mængder og priser baseret på BIM-filens data. Projektteams kan forbedre designkvaliteten, reducere fejl og tilføre værdi på tværs af alle processer i byggeriets livscyklus.

DOWNLOAD BROCHURE
3D/BIM-support

2D mængdeudtræk

Med RIB CostX kan du strømline mængdeudtræk i dine projekter. Med et enkelt klik kan du specificere detaljer og opgøre antal, længder og arealer ud fra en bred vifte af understøttede tegningstyper, inklusiv scanninger, PDF- og CAD-filer.

DOWNLOAD BROCHURE
2D mængdeudtræk

Regnearksbaseret kalkulation

Det regnearksbaserede kalkulationsområde er live-linket til tegninger og eventuelle prisbiblioteker, hvilket eliminerer fejl. Regnearkene gør det muligt at udarbejde estimater og finde alle nødvendige oplysninger ét sted. Projektteams kan sortere og gruppere estimaterne baseret på koder og zoner, hvilket sikrer, at alt er korrekt kategoriseret og præsenteret.

DOWNLOAD BROCHURE
Regnearksbaseret kalkulation

Revisionsstyring

Den smarte funktion til revisionsstyring kan bruges til at sammenligne tegninger og fremhæve nye opdateringer, så man kan se, hvad der er blevet ændret med det samme. Med live-links til kalkulationen kan projektteams tydeligt se effekten af designændringer i forhold til priser og samlede CO2-værdier.

DOWNLOAD BROCHURE
Revisionsstyring

CO2-beregninger

Med både pris- og CO2-kalkulation i samme løsning er RIB CostX én af verdens førende 6D BIM-løsninger, der giver projektteams mulighed for at gå forrest inden for bæredygtighed. RIB CostX tilføjer værdi til projektet ved at vurdere de langsigtede konsekvenser. RIB CostX understøtter muligheden for at opbygge dit eget CO2-bibliotek med EPD-data.

DOWNLOAD BROCHURE
CO2-beregninger

Sammenlign underentreprenører

Opbyg et bibliotek med relevante tilbud, så du sikrer den bedste pris, når du prissætter et projekt. Projektteams kan spare tid ved at bruge denne funktion til at sammenligne tilbud og træffe velinformerede beslutninger om specialiseret arbejde. Underentreprenører kan bruge RIB CostX viewer gratis til at indsende tilbud og se alle tegninger og tilbudslister ét sted.

DOWNLOAD BROCHURE
Sammenlign underentreprenører

Rapporter

Der kan genereres rapporter i professionel kvalitet, når arbejdet skal præsenteres for kunderne. Vælg mellem standardrapporter eller brugerdefinerede rapporter, og inkludér de oplysninger, som er relevant for opgaven.

DOWNLOAD BROCHURE
Rapporter

Skaber værdi for

Tilbudsberegner

Med RIB CostX har tilbudsberegnere fuld tillid til nøjagtigheden af deres kalkulationer og tilbud. De kan håndtere store mængder data hurtigt og nemt, samtidig med at de undgår fejl. Værktøjet er fleksibelt og der kan udarbejdes kalkulationer på tværs af alle designstadier, projekttyper og regioner – såvel som skræddersyede rapporter. Det giver tilbudsberegnere mulighed for at tilpasse RIB CostX, så det passer til deres krav og behov.

BIM Manager

RIB CostX’ 5D BIM-funktioner er blandt de førende på verdensplan, og værktøjet understøtter en lang række forskellige BIM-formater. Der kan også live-linkes til brugerdefinerede prisbiblioteker og regneark, så der kan skabes et komplet estimat på få minutter. Der kan gives hurtig feedback til arkitektteams ved hjælp af smarte funktioner til revisionsstyring.

Projektleder

Projektledere er involveret fra projektets opstart og har ofte det overordnede ansvar for projektets budget. Projektledere kan anvende RIB CostX til at estimere og kalkulere både priser og mængder af materialer og ressourcer, som skal bruges i projektet. Få vigtig projektindsigt og træf økonomiske beslutninger baseret på nøjagtige og pålidelige data.

Hvad siger vores kunder

Vi er med dig hele vejen

Vores mål er at forbedre din effektivitet og produktivitet gennem en række services, såsom implementering, support og løbende releases af vores produkter. Vi forstår vigtigheden af at møde deadlines og behovet for rettidig assistance. Vores dedikerede medarbejdere, som er erfarene brancheeksperter, sætter en ære i at tilbyde hurtig og effektiv support – spørg bare vores mange tilfredse brugere!